Llums tiffany – una forma de crear les diverses cares del llum

Vull anotar aqui, per si a algú li pot interessar, una manera de dissenyar les diverses cares d´un llum, evitant que totes siguin iguals, i també que al fer-les una per una, acabin sense tenir relació.

Vaig començar per fer un dibuix que amb els seus colors i formes em semblés prou interessant, i bastant mes gran que el que tindrien que ser les cares a confeccionar.Després amb una fulla on vaig retallar la forma de plantilla que m´interessaba, la vaig superposar succesivament a diferents llocs del dibuix inicial. La fotocopia a color de cada una d´aquestes quatre superposicions va donar cada una de les quatre cares a fer. Amb un aire molt familiar, pero cada una d´elles diferent a les altres.

En aquest cas, fora de programa, en una de les cares vaig insertar una ciba per posar un anagrama, cosa que no te res a veure amb el que he detallat.

Espero que pugui servir a algún altre aficionat al vitrall.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.