Taula home made per tall acer amb plasma i oxibutà

Comparteixo avui, per donar idees que a algú puguin servir, aquesta taula que vaig fer per tallar ferro amb la máquina de plasma i amb el soplet d´oxigen i butà. Està ensamblada només amb cargols, no te cap soldadura. Es plegable per, si convé poder-la desar i que no faci nosa, te rodes per posar-la facilment com millor convingui, y tota ella es feta amb perfil galvanitzat 40x40x4. D´aquesta manera, quan amb l´us alguna peça del sobre s´acabi de fondre/desfer, cosa que amb el tall de ferro passa sovint, es sumament fàcil substituir-la amb un segmentg de perfil igual.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.