Quadre vitrall – un skyline de L,Hospitalet

Microrelat de na Malen Merelo:

42-SILUETA URBANA
L’skyline de la ciutat es mostra radiant sota la nítida llum solar i el cel transparentment blau. Cada edifici jove o vell, emet amb dignitat la seva personalitat amb presència de colors i formes diferents. Conviuen junts i amb respecte mutu. Cadascú, al seu espai. Semblen gravitar sobre boles de terra de cotó fluix, per tal de no prendre mal al llarg del temps, on perduraran per sempre, fins que l’acció involuntària d’altri els porti a la decadència. Ara, però, transmeten l’alegria de ser-hi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.