Llum petita Tiffany

Aquest llum, fet amb la tècnica Tiffany es molt petit, potser puja uns 12 centimetres d´altura, perque us feu una idea, porta bombeta de nevera, d´aquelles tan petites. Es tracta de un llum auxiliar per un expositor que estem preparant per La dissenyeria de joies. Com que fa poc vaig comentar la manera que vaig fer perquè totes les cares tinguessin relació, pero fossin diferents, un cop feta del tot poso les fotos del llum acabat perque es vegi millor l´efecte de conjunt. Espero que us agradi.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.